Výkřik do tmy - Komárková, Andrea (E-knihy jedou, 2023)
Sbírka o skutečnostech kolem nás, mnohdy těžce uchopitelných, nevstřebatelných … se kterými je ale třeba bojovat. Někdy se staneme vítězi, jindy klopýtáme bez dechu. Ale nikdy nesmíme zůstat stát. Za námi vždycky půjdou tma, světlo, křik i hluk, jejich nesmazatelné stíny se propletou s našimi kroky. Tak vlastně nikdy nezůstaneme úplně sami.