(Ne)obyčejné zážitky ze stanování - Němcová, Marie (Marie Němcová, 2023)
Na děti pod stanem čekají zajímavé zážitky a to při vaření, chytání ryb, jízdě na voru, v loďce a další zajímavé discipliny.  Vše pro ně vymýšlí a provází vedoucí Honza.