Premena a iné poviedky - Kafka, Franz, 1883-1924 (Lindeni, 2023)
Soubor povídek světoznámého pražského, německy píšícího autora odráží stěžejní témata jeho tvorby - marnost boje s nespravedlivou společností, komplikovanost mezilidských vztahů, i autorův pacifismus.