Príbehy na dobrú noc pre rebelky : 100 inšpiratívnych dievčat a mladých žien - Irwin, Bindi, 1998-; Frantová, Nikoleta (Albatros, 2023)
Další díl série se zaměřuje na ženy, které v pozoruhodně mladém věku dokázaly něco mimořádného.