101 jednorožců a všechno, co o nich musíte vědět - Helm, Alexandra, 1986- (Fragment, 2023)
Zábavná obrázková kniha o jednorožcích. V knize se dozvíte vše, co potřebujete vědět o jednorožcích. Poznáte jejich druhy, kde žijí, co jedí (včetně toho, jak vypadají jejich bobky), jaké mají schopnosti a jak se s nimi spřátelit. Věděli jste, že jejich roh skvěle slouží při propichování balónků, jako držák roličky toaletního papíru nebo jako prut při opékaní špízů?