Byl jednou jeden člověk. - Gaudin, Jean-Charles, 1963- (Hello maestro!, 2023)
Komiksový příběh moudrého Maestra a jeho zvídavých a vtipných přátel. Stoletá válka postaví francouzské království proti anglickému. Černá smrt a bitvy u Kresčaku nebo Poitiers poznamenají celé toto období.