Jak na to, aby se nám děly samé dobré věci : pochopte svůj mozek, pracujte s emocemi, zlepšete si život - Rojas Estapé, Marian, 1983- (Mladá fronta, 2023)
Známá lékařka a psychiatrička kombinuje čistě lidský i vědecký pohled, který zahrnuje řadu oblastí: optimalizaci konkrétních částí mozku, stanovení jasných cílů, rozvoj asertivity, sílu vůle, emoční inteligenci nebo trénink optimismu.