Drobas : Jaroslav Drobný - Smutný, Roman, 1987- (XYZ, 2023)
Knižní rozhovor s českým fotbalovým reprezentantem - brankářem. Vyhrál Euro do 21 let, chytal v Řecku, Nizozemsku, Anglii, a hlavně v několika bundesligových klubech. Ještě po 40. narozeninách pomáhal zachraňovat českobudějovické Dynamo. V reprezentaci zůstával ve stínu Petra Čecha, ale v Německu má takové jméno, že si ho slavný Bayern vybral za trenéra brankářských nadějí. Nakladatelská anotace. Kráceno.