Nauč se česky = Perfect your Czech : A1-B1 on the Common European Framework of Reference (CEFR) - Koudelíková, Eva (Edika, 2023)
Publikace pro začínající studenty češtiny z anglofonních zemí. Kniha přináší autentické informace z každodenního života Čechů, je rozdělená na lekce, v nichž nechybí gramatika a její procvičení formou netradičních cvičení. Najdete zde například obrazové slovníky či obrázkové čtení. Texty si můžete po naskenování QR kódu i poslechnout. Nakladatelská anotace. Kráceno.