Penzion nad strží - Tomášek, Ivo (E-knihy jedou, 2023)
Příběh „PENZION NAD STRŽÍ“ se odehrává v době otřesů, ale i nových příležitostí - v době divoké privatizace. Možností se chopí schopní, někdy i všehoschopní; především však předem připravení. Pro kriminální službu je práce více než dost.