Faktor Omega - Berry, Steve, 1955- (Kniha Zlin, 2023)
Thriller, v němž se bývalý agent FBI dostane k záhadné relikvii a prastarému konfliktu mezi Vatikánem a tajným řádem. Akční thriller balancující na ostří skutečné historie. Co skrývá Gentský oltář a proč byl tolikrát v historii ukraden či poničen? Tajemstvím opředená relikvie vstoupí i do života bývalého agenta FBI Nicka Leeho. Jeho bývalá snoubenka právě v Belgii restauruje dvanáctou desku oltáře a chce se s Nickem podělit o úchvatný nález. Oba se ale nečekaně zapletou do prastarého konfliktu. Proti sobě stojí tajný řád panen svatého Michaela a Vatikán, odhodlaný získat to, co jeptišky střeží. Bude šokující pravda vyjevena, nebo navždy zmizí z našeho světa? Nakladatelská anotace. Kráceno.