Kouzlo přírodnin - Dvořáková, Lucie, 1977- (CPress, 2023)
Ve fotografické publikaci se dozvíte, jak podle třiceti nápaditých projektů, přehledně popsaných krok za krokem, vytvořit originální dekorace z přírodních materiálů.