S Napoleonem i proti němu : válečné vzpomínky 1806-1818 - Peter, Benedikt, 1785-1863 (Militaria (Elka Press), 2023)
Německý důstojník vzpomíná na průběh válečných tažení, která prodělal během napoleonských válek po boku francouzské armády i vojsk protinapolenské koalice.