Markéta v troubě : nové recepty - Chovancová, Markéta (CPress, 2023)
Kuchařské recepty členěné podle ročních období. Příprava klasických moučníků, lehkých dezertů, nadýchaného pečiva i zapečených slaných jídel z dostupných surovin.