Václav Havel : ilustrovaný životopis - Singer, Jan (XYZ, 2023)
Práce prostřednictvím krátkých textů a obrázků zachycuje důležité události ze soukromého i politického života českého prezidenta, dramatika a disidenta Václava Havla.