Zabiják od Zelené řeky - Rule, Ann, 1931-2015 (True crime (Jota), 2023)
V tomto provokativním a překvapujícím příběhu investigativní žurnalistiky se legendární spisovatelka žánru true crime ponořila do bezmála dvacetiletého honu za nejaktivnějším a svého času nejděsivějším sériovým vrahem Ameriky, Garym Ridgwayem. V roce 1982 bylo nedaleko břehu Zelené řeky ve státě Washington nalezeno tělo Wendy Coffieldové plovoucí na hladině. V tu chvíli neměl nikdo ani tušení, že krutá smrt šestnáctileté dívky byla pouze jednou z nekonečné série vražd, které sužovaly a děsily okolí Seattlu téměř po dvě desetiletí. Díky svému typicky strhujícímu stylu psaní a hloubkovému studiu případu nás Ann Rule vzala do zákulisí pátrání po Zabijákovi od Zelené řeky, děsivému fantomovi, jenž rituálně vraždil mladé ženy a roky unikal místní policii i agentům FBI. Nakladatelská anotace. Kráceno.