Tím se všechno mění : kapitalismus versus klima - Klein, Naomi, 1970- (Klimax, 2023)
Kniha plná rozsáhlých rešerší, výzkumu a reportáží řeší problematiku ochrany klimatu v kontextu kapitalistického přístupu.