Vyjednavač : knižní rozhovor s elitním policistou - Pošíval, Karel (CPress, 2023)
Zkušený policejní vyjednavač hovoří o náplni své práce, osvědčených vyjednávacích strategiích a rovněž vypjatých situacích, které musel řešit v rámci své profese. Policista Karel Pošíval je jedním z těch, kteří zachraňují lidské životy nasloucháním a mluvením. V otevřeném rozhovoru vypráví o svých nejzajímavějších případech, vysvětluje techniky vyjednávání a ukazuje, jak je využít i v běžných situacích. Nakladatelská anotace. Kráceno.