Znamení viny - Dempsey, Sharon, 1969- (Kniha Zlin, 2023)
Tajemství málokdy zůstanou pohřbená navždy. Druhý díl krimisérie ze Severního Irska. Když je v Belfastu nalezeno tělo Jamese McCalluma, jeho smrt vypadá jako sebevražda. Danny Stowe a Rose Laineyová ale brzy přijdou na to, že muž byl zavražděn. Vyšetřování postupuje a policie v Jamesově počítači objeví zašifrované složky, z nichž zjistí, že byl posedlý případem osmileté dívky, která před dvaceti lety beze stopy zmizela. Proč ho odložený případ tak fascinoval a jak souvisí s jeho úmrtím? Tajemství málokdy zůstanou pohřbená navždy, ale vrazi se nezastaví před ničím, aby ta svá uchovali. Nakladatelská anotace.