Úlet na dva týdny - Towle, Samantha (Baronet, 2023)
Milostný román s erotickým nábojem. Domluvili se, že spolu stráví jen dva týdny plné vášně na romantických Maledivách. Dokážou se ale nakonec jen tak rozejít? Dillon věří v lásku navzdory tomu, že její poslední vztah skončil tím, že odletěla sama na Maledivy, kde měla trávit líbánky. West naopak nevěří, že nějaký romantický vztah existuje. Když si všimne Dillon, dostane nápad - dvoutýdenní úlet bez závazků. Přestože Dillon ví, že jejich sexuální přitažlivost je přímo výbušná, její romantické srdce váhá - dokáže strávit čtrnáct nocí v náruči božského Westa, který jí splní všechny fantazie, a na konci jen tak odejít? Nebo zvládne proměnit úlet v něco víc? Nakladatelská anotace.