Princezna Rošťanda a záchodová slůvka - Hirvonen, Elina, 1975- (CPress, 2023)
Róza se po prázdninách vrací do školky. Ráno je plné spěchu a nestihne se ani dojít vyčůrat. Nejvyšší čas vytasit svá superkouzla. Prázdniny skončily a je čas nastoupit znovu do školky. První den je Rošťanda jako na trní, hrozně moc se jí chce čůrat a v hlavě se jí rojí samá záchodová slůvka. Dopadne to neslavně a Rošťanda má sto chutí utéct do Afriky. Nakonec to ale zkusí jinak a zabalí si s sebou divotvorný prášek, korálky se superschopnostmi a zázračný rozprašovač... Pomohou jí kouzla i tentokrát? Nakladatelská anotace.