S láskou z Londýna - Wake, Jules (Motto, 2023)
Vánoční romance od autorky, kterou znáte jako Julii Caplinovou. Když se Tilly začne těsně před Vánoci hroutit život, oporu najde u ajťáka, kterého ovšem víc než ženy zajímají moderní technologie. Tilly pracuje jako maskérka v londýnské opeře a v předvánočním období si užívá společné chvíle se snoubencem Felixem. Všechno ovšem změní její přešlap se zavirovaným e-mailem, který ji svede dohromady s novým ajťákem. Toho daleko více než emoce zajímají moderní technologie. Když se však Tillyin soukromý i pracovní život začne hroutit, racionálně uvažující Marcus je pro ni překvapivě tou největší oporou. Nejlepší vánoční dárek je totiž ten, o kterém nevíte, že ho chcete, ale na první pohled si ho zamilujete. Nakladatelská anotace.