Nejčastější otázky o houbách : více než 100 otázek a odpovědí mykologů - Wergen, Björn, 1985- (Kazda, 2023)
Více než 100 odpovědí na záludné otázky o nejdůležitějších jedlých i jedovatých houbách. Kniha otázek a odpovědí je plná detailních fotografií s ilustrujícími užitečnými informacemi, které méně zkušenému houbaři mohou třeba i zachránit život.