Stres jako příležitost : 9 kroků k pohodovému životu - Drachenberg, Jacob, 1989- (Kazda, 2023)
Kniha na základě své metody představuje devět kroků, jak se vyhnout zbytečnému stresu a přetvořit ho v pozitivní energii. Kombinuje strategie z výkonnostního sportu s nejnovějšími poznatky z psychologie a aplikuje je na každodenní život.