Americký barber v Praze - Casebier, Kraig, 1961- (Kontrast, 2022)
Amerického barbera Kraiga cesty zavedly do Prahy, kde se rozhodl zapustit nové kořeny a otevřít si vlastní barber shop, aby pokračoval ve vášni, které se už věnuje přes čtyřicet let. Kraig se pravidelně objevuje v evropských časopisech a v české i německé televizi, včetně televizního dokumentu o jeho životě v Praze. Nakladatelská anotace. Kráceno.