Zpověď farářky - Kopecká, Martina Viktorie, 1986- (Mladá fronta, 2023)
Autorka dává v otevřené zpovědi nahlédnout do svého vnitřního světa. Co si myslí o celibátu a založení rodiny? Jak vnímá vážné nemoci a odcházení svých farníků? Je ze služby někdy unavená? A jaké podoby může mít duchovní praxe v době zaměřené na výkon a hmotné statky? Sbírku úvah doplňují rozhovory, v nichž nejznámější česká farářka vůbec poprvé promluvá i o nečekaných tématech. Nakladatelská anotace. Kráceno.