Zaklínač : encyklopedie : ilustrovaný a dešifrovaný svět Andrzeje Sapkowského - Puyssegur, Alain T., 1991- (Kniha Zlin, 2023)
Průvodce světem fantasy cyklu Zaklínač polského spisovatele Andreje Sapkowského. Publikaci ocení příznivci knižní předlohy, počítačové hry i seriálu. Bohatě ilustrovaná encyklopedie představuje místa a postavy cyklu. Hesla přibližují původ, vzhled a charakter Geraltových přátel i soupeřů. Nechybí ani medailony tvorů a monster, které se ve světě Zaklínače objevují (barbegazi, kurolišek, mlžák, žravucha a spol.).