Pankáč z pětihvězdy : nejlepší recepty street foodu - Příhonský, Radek, 1966- (XYZ, 2023)
Kniha vzpomínek i receptů respektovaného profesionála naší kuchařské scény, který reprezentuje českou gastronomii ve světě.