Za hranicí naděje - Zvěřová, Lucie, 2001- (CooBoo, 2023)
Milostný příběh dospívající Magdy a Daniela. Jejich lásce je bohužel vyměřen omezený čas. Když si Daniel poprvé všimne Magdy, ta mu nevěnuje sebemenší pozornost. Když je však před maturitním ročníkem přiřadí do stejného týmu při orientačním běhu, zdá se, že je vše na dobré cestě. Ovšem Daniel brzy zjistí, že ke skutečné lásce vede ještě dlouhá cesta a že špatná rozhodnutí mohou zničit ve vašem životě úplně vše a už je nikdy nemůžete vrátit zpět! Nakladatelská anotace. Kráceno.