Deník mladé designérky : jak si zařídit pokoj - Boháčková, Jana, 1980- (Edika, 2023)
Poutavá příručka pro tvořivé mladé slečny toužící zařídit si pokoj přesně podle svých představ. Zkušené bytové designérky v knize poradí s inspirací i postupy.