Tři něžná slůvka - Sloane, Nikki (Red, 2023)
Další pokračování romanticko-erotických románů americké autorky navazující na románovou řadu Klub zavázaných očí. Před pěti lety jsme byli spolu. Bylo mezi námi tolik vášně, až nás oba udolala. Po tom, co se mezi námi nakonec stalo, jsem ještě mohl být rád, že jsem se té ženské zbavil. Teď se mi ovšem zčistajasna znovu objevila v životě, navíc snad v nejnevhodnější možné situaci, a najednou se tak vrací k životu všechny mé nejdivočejší fantazie. Chci ji. Ta touha je příliš silná, než aby se proti ní dalo bojovat. Ale tentokrát už nechci to, co jsme měli tehdy. Nechci to, co nás oba nesmyslně zničilo. Nakladatelská anotace. Kráceno.