Fotbalové hvězdy 2024 - Palička, Jan (Albatros Media a.s., 2023)
Messi, Haaland, Guardiola, Mbappé, Xavi, De Bruyne, Lewandowski... Nejen tyto hráče a trenéry najdete v knize Fotbalové hvězdy 2024, která je pokračováním oblíbené série.