Camgirl - Krátká erotická povídka - Vild, Lisa (Saga Egmont, 2023)
Ella zoufale potřebuje peníze. A tak udělá něco, co by jinak nikdy neudělala; něco, co je naprosto špatné. Když se spustí žaluzie, stiskne tlačítko a její šaty spadnou na podlahu. Oděv za oděvem. Zcela se odhalí, a přestože to, co dělá, je naprosto špatné, nikdy předtím neměla pocit, že by něco bylo správnější.