Kalendář hrátek - Krátká erotická povídka - Slonawski, Katja (Saga Egmont, 2023)
Erika Svensson píše vzrušující a erotikou nabité povídky o obyčejných lidech v nečekaných situacích. Zaměřuje se na slastně bublající pocit, který dokáže vyvolat pouze dotek a očekávání, a vytváří složité postavy, které zpochybňují hranice tradičního sexuálního příběhu.