Světla, kamera, sex! - Krátká erotická povídka - Hermansson, B. J. (Saga Egmont, 2023)
Malin se stane novou hvězdou. Má roli v připravovaném filmovém trháku. Jejím spoluhráčem je slavný, sexy herec Martin. Natáčení sexuální scény vyžaduje něco neobvyklého. Malin chce zapůsobit na režiséra - a vidí příležitost, jak Martina uprostřed natáčení tajně svést.