Kamarádky z posilovny - Krátká erotická povídka - Vild, Lisa (Saga Egmont, 2023)
V těsných cvičebních trikotech, které obepínají jejich kypré křivky, se na sebe s povzdechem dívají, z unavených těl jim stéká pot a tělocvična se mění v jednu velkou erotogenní zónu. Když konečně podlehnou, zapomenou, že jsou stále na veřejném místě...