Vášeň na kolejích - Krátká erotická povídka - Edholm, Malin (Saga Egmont, 2023)
Hlavní hrdinka se chystá na sedmihodinovou cestu vlakem, netuší však, že tam bude sedět on. Chlap, který její tělo donutí reagovat tak silně, že se jí všechno zdá.