Sex před kamerou - Krátká erotická povídka - Lund, Elena (Saga Egmont, 2023)
Bývalá camgirl Maria není aktivní už sedm let. Jednoho pozdního večera ze zvědavosti znovu navštíví webové stránky. Cítí se jako doma. Vždycky byla výstřední a milovala pozornost. Ale teď, když má seriózní práci a život, nemůže ...? Ale může začít alespoň tím, že se podívá ...