Letní sex 2: Pláž - Krátká erotická povídka - Södergran, Alexandra (Saga Egmont, 2023)
Alexandra Södergran je anonymní švédská autorka povídek. Její texty se často zabývají tabuizovanými tématy vzrušujícím a neotřelým způsobem. Zajímá ji zejména erotika a k tomuto žánru přistupuje způsobem, který čtenáře překvapuje i baví. Vydala více než desítku erotických titulů.