Swingers - Krátká erotická povídka - Södergran, Alexandra (Saga Egmont, 2023)
Pokud jde o sex, Johanna a Patrick vyzkoušeli většinu věcí. Když však jednoho večera přijde na návštěvu jejich swingers kamarádka Rebecca, objeví nové způsoby a věci, které si nikdy nedokázali představit. Jaké to je být swingerem? Co se děje v těch tajemných klubech? Johanna a Patrick zažívají vzrušující chvíle v labyrintu rozkoše.