Panoptikum sexuálních vražd. - Šulc, Viktorín, 1951- (Victima, 2023)
Vyšetřování sexuálně motivovaných vražd, které se odehrály v českých zemích během let 1974-2017. Práce popisuje rovněž samotný průběh těchto zločinů a pohnutky pachatelů.