Můj rok 1961 - Frejtichová, Jarmila (BizBooks, 2023)
Průběh roku 1961 v Československu i ve světě. V úvodu najdeme přehled významných osobností, které se narodily v tehdejším Československu i v jiných státech. Práce dále přibližuje dění v oblastech literatury, filmu, hudby, výtvarného umění, architektury, módy nebo sportu. Pozornost je věnována také nejdůležitějším událostem tohoto roku v Československu i v zahraničí.