Jednou se mi splní sen : trochu deník, trochu cestopis : Nepál a Indie - Košnařová, Tereza, 1984- (Pointa, 2023)
Půl roku strávila autorka v roce 2011 v Asii, kde se v rámci dobrovolnického programu starala o dvacet sedm dětí z dětského domova a sžívala se s nepálskou rodinou. Radosti i strasti z pobytu doplněné o autentické fotografie.