Percy Jackson. - Riordan, Rick, 1964- (Fragment, 2023)
Další pokračování fantasy série o synovi boha Poseidóna. Percy si chce zajistit přijetí na vysokou školu, a tak se musí se svými kamarády znovu vydat na hrdinskou výpravu. Dostat se na vysokou? To je úkol hodný samotného poloboha! Percy Jackson už několikrát zachránil svět a teď doufá, že prožije normální maturitní ročník. Bohové s ním ale ještě neskončili. Percy bude muset splnit tři úkoly, aby z Olympu získal tři potřebná doporučení na vysokou školu. Prvním úkolem je pomoct Diovu číšníkovi získat zpět jeho pohár dříve, než se dostane do nesprávných rukou. Podaří se Percymu, Groverovi a Annabeth najít ho včas? Nakladatelská anotace. Kráceno.