Hau kóla : velký indiánský příběh : úchvatný pohled do života domorodých Američanů - Kupčík, Lubomír, 1957- (Mladá fronta, 2023)
Pestrý svět indiánských kmenů, jazyků a zvyků v ilustrované knize, která zvídavým čtenářům představí příběh, historii a podstatu kultury původních obyvatel Severní Ameriky.