Dvanáct dní Dashe & Lily - Cohn, Rachel (CooBoo, 2023)
Lily má za sebou náročný rok, a tak jí Dash se svými přáteli chystá vánoční překvapení. Další osudy dvou zamilovaných, Dashe a Lily, opět z předvánočního Manhattanu. Dash a Lily už spolu randí skoro rok, ale celé tohle období nebylo zrovna zalité sluncem. Lilyin milovaný děda totiž prodělal infarkt a jeho zdlouhavé a náročné zotavování se na její jinak obvykle slunečné povaze dost podepsalo. Do Vánoc - nejoblíbenějšího Lilyina období v roce - zbývá už jen dvanáct dní a Dash, její bratr Langston a jejich nejbližší přátelé se musí vrhnout do víru Manhattanu, aby Lily pomohli znovu objevit jedinečné kouzlo předvánočního zasněženého New Yorku. Nakladatelská anotace. Kráceno.