Městečko - Fišarová, Michaela, 1971- (Mladá fronta, 2023)
Napínavé pátrání party dětí po ztraceném pejskovi, který zmizel za záhadných okolností. Tohle Městečko je výjimečné tím, že v něm nefunguje mobilní signál! Děti se tak musí zabavit i bez chytrých telefonů, což je nejlepší důvod k uspořádání napínavé výpravy. A protože se starému pánovi z růžového domečku ztratil pes Růža, cíl jejich dobrodružství je jasný. Podaří se dětem přijít celé záhadě na kloub? Nakladatelská anotace. Kráceno.