Amerika na mušce - Miřejovský, David, 1981- (CPress, 2023)
Knížka zahraničního zpravodaje ČT sleduje vztah Američanů ke zbraním a zabývá se případy masových vražd způsobených střelnými zbraněmi v kontextu s politickou situací v USA na sklonku druhého desetiletí tohoto století.