Přimhouřit oko - Archer, Jeffrey (Saga Egmont, 2023)
William Warwick, čerstvě povýšený na detektivního inspektora, je pověřen novou nebezpečnou prací, být v utajení a odhalit zločin jiného druhu: korupci v srdci Metropolitní policie.