Vulva není vagína : průvodce nejen ženským klínem - Žižková, Kamila, 1992- (CPress, 2023)
Průvodce pro ženy každého věku, ale i pro zvídavé muže, které zajímají témata jako menstruace, menopauza, různé druhy sexu a jejich nástrahy.